Thursday, January 6, 2011

vanad ja vihased

Ma olen Jumalad, Maa- ning Taevaemandad & Isandad millegagi väga ära pahandanud.
Yleeile käis mul kiirabi, sain diklofenakisysti.
Eile lohistas abikaas mind perearstile, jutu alustusex sain diklokasysti.
Siis veeretati mind (pärast 2 tundi perearsti kabinetis vedelemist ning haigetranspordi ootamist) EMOsse, mh tehti CTO ja uuriti kokq 7 tundi (uurimisest suurema osa moodustas lamamine ning ootamine, qnas hõivat personal jõuab ka minuga tegelda). Õhtul tehti tramadoolisysti ning saadeti koju, saatekirjaga täna hommiql neurokirurgi manu.
Täna hommik algas haruldase ning põneva oxendamiselamusega. Siis lohistas abikaas mu neurokirurgile. Mitukymmend piinarikast meetrit haigemajade vahet komberdada ja viimane ots autost koduse madracini roomates 4veolisena, et teada saada: tuleb lõiqs.
Tuleb, tuleb. Võimlemine, positiivsed mõtted ning sooja vee joomine ei aidanud, vana sportlane vajab sportliqmaid raviviise.
Ärge arvake, et see pole valus. lihcalt tavalised valuvaigistid enam ei mõju, gaasijalg ei tööta ning põieandurid pole nii erxad q ette nähtud. Rohtude najal rõõmsa kepslemise aeg sai täis.
Mul on pere harjunud sellega, et Keegi hoiab elamise korras, osutab pedagoogi- ning logistilist teenust. See Keegi läx uuest aastast haiguslehele & meil on kodus sea pesa, hullu maja ning tondi loss. orhideede jumal, avita!

5 comments:

  1. Muretsen ja kurvastan. Aga küll saab korda.

    ReplyDelete
  2. Sea pesa ja tondi lossiga on muidugi raske leppida. Aga kannata ära ja taastusravitse oma selga poole aasta jooksul kindlasti ka. Muidu jäädki 4ratta veo peale.

    ReplyDelete
  3. Oi-oi! Väga karm uue aasta algus! Kahjuks ongi meie meditsiinisüsteem üles ehitatud nii, et ega enne abi ei saa, kui otsaga EMO-s oled. Pean pöialt, et kõik laabuks ja et Sinu selg saaks terveks!

    ReplyDelete
  4. Karmid lood.
    Ole vapper ja saa terveks! Muideks, blogija nimega Nodsu, käis ka hiljuti seljalõikusel.

    ReplyDelete
  5. Tüpsa eesti riigis. Kui naine terve, rabab kõigi eest. Kui naine haige, ei ole seda, kes tema eest ka rabaks.

    ReplyDelete